Loading...

Kwaliteitsgarantie

/Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie2018-11-22T13:29:16+00:00

10 jaar Garantie

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteitseisen en daarom geven we goede en langdurige garanties het geleverde werk. Op het knipwerk (knipvoeg / snijvoeg) en tevens op alle voegwerken en gevelrenovaties geven wij standaard een (kwaliteits) garantie van maar liefs 10 jaar!

Dat is een fijn gevoel.

Wij hebben onze gevels laten renoveren door de vakmensen van Voeg- en Gevelrenovatie Bouwers. We zijn super tevreden over het eindresultaat!

Familie de Vries, Klant Voeg- en Gevelrenovatie Bouwers

Ervaren gediplomeerde vakmensen

Het zetten van een knipvoeg en snijvoeg moet uitgevoerd worden door gediplomeerde vakman. De vakmensen van Voeg-Gevelrenovatie.nl Bouwers zijn buiten dat ze uiteraard gediplomeerd zijn ook zeer ervaren in het knipwerk. De laatste 18 jaar hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in de zogenaamde knip- en snijvoeg. Die combinatie van ervaring, opleiding en specialisatie maakt ons een van de beste voeg- en gevelrenovatie specialisten in de markt.

Knipvoeg  en Snijvoeg specialist

Bij Voeg-Gevelrenovatie.nl Bouwers is gespecialiseerd in het zogenaamde knipwerk ook wel de knipvoeg genoemd. Het zetten van de knipvoeg vergt een hoge mate van nauwkeurigheid en moet geplaatst worden door gediplomeerde vakman. De vakmensen van voeg-gevelrenovatie.nl Bouwers zetten de knipvoeg elke keer weer super strak!

Buiten het zogenaamde knipwerk om kunt uiteraard bij ons terecht voor alle andere voegsoorten.

Beschermlaag aanbrengen (impregneren)

Om het metselwerk tegen vocht te beschermen, wordt impregneren (waterafstotend maken) sterk aanbevolen. Bij het impregneren wordt een transparante vloeistof bevestigd die ongeveer 1 cm diep in het metselwerk doordringt en zo de gevel waterafstotend maakt. Het is ook een effectieve bescherming tegen mosvorming en vorstschade. Een ander voordeel is dat het metselwerk niet zo snel vies wordt. Het waterafstotend maken van het metselwerk biedt enkele voordelen, het beschermt niet alleen de bouwmaterialen, maar de thermische isolatie wordt verbeterd en bespaart dus ook stookkosten.

Kort de voordelen van impregneren op een rij:

  • Hydrofobe (waterafstotende) werking;

  • Geen bosschade in het metselwerk;

  • geen zout, algen, schimmels afzettingen;

  • energiebesparing tot 6%;

  • minder neiging tot vervuiling.

knipvoeg voeg gevelrenovatie