Loading...

Knipvoeg / Snijvoeg

/Knipvoeg / Snijvoeg
Knipvoeg / Snijvoeg2019-03-25T11:20:20+00:00

Bij Voeg-Gevelrenovatie.nl Bouwers kunt u uiteraard terecht voor alle soorten voegen en volledige gevelrenovatie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het zogenaamde knipwerk.  De ambachtelijke knip- en snijvoeg. Het zetten van de knipvoeg en de snijvoeg vergt een hoge mate van nauwkeurigheid en moet geplaatst worden door gediplomeerde vakman. De vakmensen van voeg-gevelrenovatie.nl Bouwers zetten de knip- en snijvoeg elke keer weer super strak!

snijvoeg voeg gevelrenovatie

Knipvoeg / Snijvoeg

De knip- en snijvoeg zijn  ambachtelijke voegsoorten die we voornamelijk tegenkomen bij grachtenpanden en andere monumentale panden. Wanneer u een woning of een pand een authentieke uitstraling wilt geven is de knipvoeg of de snijvoeg het juiste sierelement. De knipvoeg is een verdikte voeg die een stukje uitsteek ten opzichte van de steen. De snijvoeg is een verdikte voeg die gelijk loopt ten opzichte van de gevelsteen. De voeg wordt met een speciale mortel gezet. Het stukje dat uitsteekt wordt zowel aan de boven als onderkant een stukje onder een hoek van 45 graden afgesneden. Op deze manier krijgt de gevel een strakke maar authentieke uitstraling.

Ervaren gediplomeerde vakmensen

Het zetten van een knip- en snijvoeg moet uitgevoerd worden door gediplomeerde vakman. De vakmensen van Voeg-Gevelrenovatie.nl Bouwers zijn buiten dat ze uiteraard gediplomeerd zijn ook zeer ervaren in het knipwerk. De laatste 18 jaar hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in de zogenaamde knipvoeg en snijvoeg. Die combinatie van ervaring, opleiding en specialisatie maakt ons een van de beste voeg- en gevelrenovatie specialisten in de markt.

Prijs / kosten Knipvoeg en Snijvoeg

De prijs van de knip- en snijvoeg is uiteraard sterk afhankelijk van de situatie. Denk aan het aantal vierkante meters (m2), eventuele schades, hoeveelheid rollagen en het gebruik van andere sierelementen. Door de band genomen kunnen we uitgaan van een vierkante meterprijs van ongeveer €75,- (per m2).  Inclusief arbeidskosten zou dat voor 70m2 knip- en snijvoeg op een prijs komen rond de €5250,-.

10 jaar Garantie

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteitseisen en daarom geven goede en langdurige garanties het geleverde werk. Op het knipwerk en tevens op alle voegwerken en gevelrenovaties geven wij standaard een (kwaliteits) garantie van maar liefs 10 jaar!

Dat is een fijn gevoel.